PUBG MOBİLE



  En iyi hayatta kalma oyunlarından birisi olan PUBG Mobile APK, Android için resmi olarak sunuldu: PUBG APK dosyasını indirerek bu sürükleyici oyunu oynayabilirsiniz.


Hayatta kalma oyun tarzının yaratıcısı olan PUBG bilgisayar versiyonuyla milyonlarca kullanıcıya ulaşmıştı. Android versiyonu Tencent Games tarafından resmi lisanslı olarak geliştirilen PUBG Mobile, Tencent Games tarafından Android'e uyarlandı. PUBG APK dosyasını indirerek aksiyon dolu hayatta kalma savaşındaki yerinizi hemen alabilirsiniz. Oyunu bilmeyenler için biraz anlatalım: Başlangıçta oyuncu karakterinizi ve cinsiyetinizi seçtikten sonra oynamaya hazır oluyorsunuz.


Her bölüm başında en fazla 100 oyuncu silahları olmadan uçakla ıssız bir adaya paraşütle bırakılıyor ve savaş başlamış oluyor. Oyuncuların adaya indikten sonra yapmaları gereken ilk şey çevreye gizlenmiş olan silahları bulmak. Savaş sırasında her oyuncu düşmanınız olduğu için sürekli gizlenmek ve çevreyi korumak zorundasınız. Bununla birlikte, Araç ve boş bir binayı ele geçirmek oyunun ilerleyen aşamalarında size avantaj sağlıyor. Oyun haritasının oldukça geniş bir alanı içermesi, arabayla hem silah aramayı hem de adayı keşfetmenizi kolaylaştırıyor. En nihayetinde adaya bırakılan yüz oyuncu içerisinde hayatta kalmayı başaran tek kişi oyunu kazanmış oluyor.


PUBG oynamaya yeni başlayanlar için bir ipucu verelim. Oyunda silahlar genelde bina içerisine veya çevresine koyuluyor. Bu nedenle uçaktan atlarken binalara, hatta binaların üstüne atlamaya çalışmak silahları daha erken bulmanızı sağlayabilir. Bulacağınız silahların gücü farklı olabilir; her bölümde silahlar farklı bir konuma yerleştirildiği için her defasında aynı silahları bulamıyorsunuz zaten.


PUBG Mobile APK dosyası yaklaşık 1.8 GB boyutunda olduğu için indirme sırasında Wi-Fi ağına bağlı olmanızı tavsiye ederiz.


NOT: Android PUBG Mobil oyunu yüksek kaliteli grafikleri ve ağır datası nedeniyle yüksek bir sistem gereksinimine ihtiyaç duyuyor. Android için resmi geliştirici olan Tencent Games akıcı bir oyun deneyimi için 2 GB RAM ve Android 4.3 üzerine sahip Android telefon öneriyor.

   Link indirmede sorun yaşıyorsanız buraya tıklayınız


                           

YORUM

YORUMLAR HERGÜN DENETLENİR VE KONTROL EDİLİR.

Daha yeni Daha eski

REKLAM ALANI

TIKLA!

REKLAM ALANI

TIKLA!