FIFA Mobil


  Android için en iyi futbol oyunu: FIFA Futbol. Mükemmel kontroller ve eğlenceli futbol deneyimine sahip oyunu oynamak için FIFA Futbol dosyasını hemen indirin.


Futbol deyince ilk akla gelen oluşumlardan birisi olan Fifa ve Electronic Arts işbirliğiyle geliştirilen FIFA Mobile Football Android cihazlar için kullanıma sunuldu. Birçok Avrupa ligi ile birlikte Türkiye Süper Liginin de yer aldığı oyunda takımınızın idmanından oyuncu transferine, stadyum gelişiminden takım taktiklerine kadar her şeyiyle siz ilgileniyorsunuz.


Oyun ilk açılışta sizinle penaltı atışı, paslaşma, şut çalışmaları gibi kısa bir ısınma turu yapıyor. 5. seviyeye geldiğinizde ise takımınız artık lig ve avrupa kupası mücadelelerine hazır durumda oluyor. Takımınız maç kazandıkça kazanacağınız oyun içi para puanlar ile takımınızın eksiklerini giderebiliyorsunuz. Oyuncu transferleri, antrenmanlar için gerekli araçların hepsi oyun mağazasında sizleri bekliyor.


FIFA Futbol'da ayrıca bir FIFA klasiği olan Ultimate Team özelliği de var. Kendi takımınızı kurup yönettiğiniz bu özelliği ayrıca FIFA 19 Companion oyunu üzerinden de kontrol etmeniz ve oynamanız mümkün. Ayrıca henüz oyun yetenekleriniz iyi değilse, FIFA Futbol Oynanış Betası oyunu ile kendinizi geliştirebilirsiniz.


Fifa Futbol dosyasını indirerek Türkiye Liginin de yer aldığı bu futbol macerasındaki yerinizi alın. İyi oyunlar!


  Link indirmede sorun yaşıyorsanız buraya tıklayınız


                              

1 Yorumlar

YORUMLAR HERGÜN DENETLENİR VE KONTROL EDİLİR.

Yorum Gönder

YORUMLAR HERGÜN DENETLENİR VE KONTROL EDİLİR.

Daha yeni Daha eski

REKLAM ALANI

TIKLA!

REKLAM ALANI

TIKLA!