Rebel Racing



  Rebel Racing ile pistlerin en kral Araba yarışçısı belli oluyor.


Hızlı ve lider olmayı seviyorsanız Android ekosisteminin yeni yarış oyunu Rebel Racing tam size göre. Amerika kıtasındaki birçok yarış pistini oyuncularla buluşturan Rebel Racing'de dünyanın en iyi yarış pilotu olmak için gerçek oyunculara karşı yarışlara katılıyorsunuz. Gerçekçi sürüş fiziği ve akıcı grafikleriyle öne çıkan oyunda birçok yarış arabası sizi bekliyor. Üstelik her arabanın kendine özel modifiye parçaları, turbo güçlendiriciden speedfreak eklentilerine kadar geniş bir yükseltme seçeneğiniz var.


Rebel Racing'deki yarış arabalarının hepsi son model değil; klasik seven oyuncular için de ayrı bir araç koleksiyonu ve yarış ligi oyunda kendisine yer bulmuş. Ayrıca tüm arabalar resmi üretici lisanslı olarak geliştirildiği için gerçekçi bir görünümle tasarlanmış. Bu gerçekçi görünüm sayesinde de Android yarış oyunlarını sevenler için oldukça cazip görünüyor.


Android yarış oyunları arasında gayet popüler olan oyunu oynamak için Rebel Racing APK dosyasını indirip kurmanız yeterli. İyi eğlenceler.


   Link indirmede sorun yaşıyorsanız buraya tıklayınız


                             

1 Yorumlar

YORUMLAR HERGÜN DENETLENİR VE KONTROL EDİLİR.

Yorum Gönder

YORUMLAR HERGÜN DENETLENİR VE KONTROL EDİLİR.

Daha yeni Daha eski

REKLAM ALANI

TIKLA!

REKLAM ALANI

TIKLA!