Fortnite Mobil


Fortnite ikon

Fortnite APK

v13.30.0-13880136-Android

Efsane hayatta kalma oyunu Fortnite ile Android cihazınızda sürükleyici battle royale savaşlarına katılacaksınız. Fortnite APK dosyasını indirerek bu sürükleyici savaş ve aksiyon oyununu oynayabilirsiniz.


PUBG ile başlayan hayatta kalma oyunu tarzı Fortnite ile çok daha eğlenceli ve aksiyon dolu bir hale geldi. Fortnite'ı diğerlerinden ayıran en önemli özelliği ise savaş alanında işinize yarayacak duvar benzeri yapılar inşa edebilmeniz. Özellikle çatışma sırasında rakiple aranıza öreceğiniz bu duvar sizi avantajlı duruma geçirebiliyor. Ayrıca havada asılı kalan ödül kasalarını da yine bu duvarlar sayesinde elde edebiliyorsunuz.


Fortnite'da gerçekleşen her savaş 100 gerçek oyuncu arasında yapılıyor ve en son hayatta kalmayı başaran oyuncu savaşı kazanmış sayılıyor. PvP tabanlı gerçekleşen savaşlara tek başınıza katılabileceğiniz gibi arkadaşlarınızla birlikte de katılmanız mümkün. Unreal Engine 4 ile desteklenen mükemmel grafik yapısı ile Fortnite kesinlikle denemeniz gereken bir oyun. Özellikle Android hayatta kalma oyunlarını sevenler için Fortnite mükemmel bir deneyim sunmaya hazır. Oyunun tek dezavantajı şu an için her cihazla uyumlu olmaması.


Fortnite tamamen ücretsiz olarak Epic Games tarafından kullanıcılara sunuluyor. Fortnite APK dosyasını indirerek sürükleyici savaştaki yerinizi hemen alın. İyi eğlenceler.


Yazılım ve donanım tavsiyesi: Android 7.1 ve üzeri, 3 GB RAM


27 kere paylaşıldı

İçerik videosu
Fortnite ekran görüntüleri Fortnite ekran görüntüleri Fortnite ekran görüntüleri Fortnite ekran görüntüleri Fortnite ekran görüntüleri

Güncellemede neler var?

Fortnite APK güncel sürüm ile;

2. bölüm üçüncü sezon başlatılmış. Yeni bir ada eklenen oyunda sular altında kalmadan savaşmanız gerekiyor. Ada haritasına özel gemi modelleri, yüzme hareketi ve su altı siperleri dahil birçok yenilik oyunda sizi bekliyor.

Artıları

Başarılı oyun kurgusu,

Akıcı oyun deneyimi,

Muhteşem grafikler,

Özgün karakter tipleri,

Gerçek zamanlı oyuncu eşleşmeleri.

Eksileri

Uyumlu Android cihazları oldukça az,

Oyunun DATA dosya boyutu çok büyük.

1 Yorumlar

YORUMLAR HERGÜN DENETLENİR VE KONTROL EDİLİR.

Yorum Gönder

YORUMLAR HERGÜN DENETLENİR VE KONTROL EDİLİR.

Daha yeni Daha eski

REKLAM ALANI

TIKLA!

REKLAM ALANI

TIKLA!