Brawl Stars

 


BRAWL STARS İNDİR...


Brawl Stars APK, gerçek zamanlı savaşlara katılacağınız eğlenceli bir nişancı oyunudur. Supercell tarafından geliştirilen oyun geniş kurgusu ve farklı oyun modlarıyla oldukça başarılı bir oyun deneyimi sunmayı başarıyor.


Oyun temel olarak nişancı kurgusunun öne çıktığı bir yapıya sahip. 4 farklı oyun modunda da amacınız gerçek zamanlı savaşlarda rakiplerinizi yenerek savaşı kazanmak. Başlangıçta seçeceğiniz karakterle birlikte oyunda ilerliyorsunuz. Başarınıza göre seviyeniz arttıkça hem karakterinizin gelişim kilitlerini hem de yeni karakterlerin kilitlerini açabiliyorsunuz. Brawl Stars'ın en önemli özelliği farklı kurgulara sahip oyun modları. Modların kurgusu tam olarak şöyle:


  • Bounty: Ekibinizin başarısını arttırmak için rakiplerle doğrudan savaşıyor ve olabildiğince fazla puan toplamaya çalışıyorsunuz.
  • Smash & Grab: Savaş haritasındaki elmasları toplamanız gereken bölüm. 10 kristali toplayan ekip oyunu kazanıyor,
  • Heist: Ekip kasalarını koruma bölümü. Her takım kasasını korumak ve rakip takımın kasasını yok etmek için aksiyon dolu savaşlarda boy gösterir,
  • Showdown: Hayatta kalma tarzına benzeyen oyun modu. 10 oyuncu yavaş yavaş daralan haritada son hayatta kalan oyuncu, yani Brawler olmak için savaşıyor.

Clash Royale ve Clash of Clans oyunlarıyla milyonlarca kullanıcıya ulaşan Supercell, Brawl Stars oyunu sayesinde yine oyuncuların beğenisini kazanmış durumda. Oyunun grafik kalitesi ve sezgisel kontroller Supercell ekibinin tecrübesini yansıtacak kadar başarılı. Tamamen ücretsiz ve internet üzerinden oynanan oyunu Brawl Stars APK olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler.

Brawl Stars nasıl kurulur?

Bu oyun APK formatında olduğu için, kurulumu APK Installer uygulamasıyla yapmanız gerekiyor. Brawl Stars APK dosyasını indirdikten sonra, buradan APK Installer uygulamasını indirip kurun ve çalıştırın. Uygulama arayüzünde indirdiğiniz dosyanın üzerine dokunarak kurulumu başlatabilirsiniz. APK formatı hakkında detaylı bilgi almak için APK Nedir? başlıklı ipucunu okuyabilirsiniz.

YORUM

YORUMLAR HERGÜN DENETLENİR VE KONTROL EDİLİR.

Daha yeni Daha eski

REKLAM ALANI

TIKLA!

REKLAM ALANI

TIKLA!