ROBLOX


   •Sanal dünya oyunu ROBLOX'ta ister kendi evreninizi oluşturun, isterseniz diğer oyuncular tarafından geliştirilen evrenlere katılarak her gün yeni bir oyun oynayın.


   •ROBLOX için MMO tarzının en gelişmiş oyunlarından birisi demek yanlış olmaz. Her birinin farklı farklı macera serüveni sunduğu ROBLOX dünyalarında azılı suçlu, madenci, astronot veya bir turist olarak otellerde eğlenmenin hissini yaşamanız mümkün. Hazır dünyaların yanı sıra, çeşitli blok ve araçlar içeren geliştirme kiti ROBLOX Studio'yu kullanarak kendi dünyanızı oluşturabilir ve arkadaşlarınız dahil diğer çevrimiçi oyuncularla dünyanızı geliştirmeye başlayabilirsiniz.


   •Oyunda oluşturacağınız dünyanın gelişimi tamamen sizin hayal gücünüze bağlı: Hayatta kalma oyunu (dünyası), rol yapma maceraları veya şehir simülasyonları gibi farklı tarzlarda sanal dünya oyunları geliştirebilir ve bunları yönetebilirsiniz. Buna ek olarak birlikte oynadığınız oyuncularla kuracağınız gruplarda fikir alışverişi yapabilir ve birbirinize yardım edebilirsiniz.


    •LEGO tarzı karakter görünümüne sahip olan oyunun grafik kalitesi oldukça yüksek seviyede ve üç boyutlu. Üstelik oyunu oynamak tamamen ücretsiz, sadece ROBLOX Studio'nun bazı araçlarını kullanabilmek için oyun içi satın alımlar yapmak gerekiyor. Sanal dünya oluşturma oyunu Mc gibi oldukça popüler olan oyun aslında daha eski bir geçmişe sahip.


   •Yeni  başlayanlar ilk başlarda biraz zorlanabilir. Bu nedenle oyunu ve oynanışını tanıtan videolar çeken Ahmet Aga ve Oyun Safı gibi YouTuber'ların videolarını izleyerek oyuna başlamanız daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir.

   Link indirmede sorun yaşıyorsanız buraya tıklayınız


                             

YORUM

YORUMLAR HERGÜN DENETLENİR VE KONTROL EDİLİR.

Daha yeni Daha eski

REKLAM ALANI

TIKLA!

REKLAM ALANI

TIKLA!